Om H2O Design

Mål och ambitioner
  • Nöjda kunder 100% 100%
  • Hemsidor 60% 60%
  • Webbutiker 40% 40%

Historien om H2O Design

H2O Design är ett kreativt designföretag som drivs med ett primärt syfte – Att kunden skall bli imponerad över resultatet!

En bra hemsida eller webbutik handlar både om kreativ design och användarvänlighet. För att budskapet skall nå fram till kunden behövs en plattform som kan förmedla detta på ett så effektivt sätt som möjligt.

H2O Design skapar utför webb och andra grafiska tjänster till privatpersoner, företag och föreningar till ett pris som är GARANTERAT lägre än konkurrenter.

Om Ni redan har en offert från en annan byrå, bifoga denna när Ni kontaktar H2O Design för ett bättre pris.

En hemsida handlar väldigt mycket om vad personen som sitter och administrerar kan göra med sidan. Just därför är det otroligt viktigt att plattformen som används är så lättnavigerad och lättillgänglig som möjligt.

Att redigera text, bilder eller vad som helst på sidan skall vara så enkelt att vem som helst skall kunna göra det – Vart som helst.

Om Ni redan har en hemsida som Ni redan är grafiskt nöjd med – Så kan H2O Design bygga om sidan till en plattform som Ni kan hantera vart och när som helst.

.

Support

Support när det behövs. Efter varje avslutat projekt så ingår 3 månaders gratis support. Support som Ni får när Ni behöver den, så fort som möjligt!

Innovativa Ideer

Innovativa lösningar på problem. Varje problem har flera olika lösningar, vi försöker hitta den som passar just Er bäst.

Avancerad Teknologi

Ny teknik – Varje sida besöks av både stationära datorer, laptops, smartphones och surfplattor. Just därför är det viktigt att eran sida använder den senaste tekniken för att fungera perfekt på alla plattformar.

Klar kommunikation

Klar kommunikation är viktigt för att nå bra resultat snabbt. Enkel och effektiv e-post/telefon kommunikation gör det lättare för båda parterna.