Tranemo-Info

Tranemo-Info

Tranemo-Info.se är en hemsida för Tranemoinvånare som kan så lätt som möjligt se vilka öppettider samtliga affärer i samhället har.

Uppkommande nyheter listas likaså eventuella erbjudanden. Hemsidan är responsiv och kan besökas utav alla plattformar.

 

Besök hemsidan

Träningsverket

Träningsverket

Traningsverket.org är en hemsida till en ideell förening för ett gym i Tranemo. Gymmet består utav ca 100 medlemmar som lätt skall kunna navigera sidan för att se senaste nyheterna och se eventuella ändringar.

 

Sidan är responsiv och fungerar på samtliga plattformar. Den är även synkad med Facebook så alla nyhetsuppdateringar sker samtidigt på Träningsverkets Facebook-sida.

 

Besök hemsidan

Hofsnäs Herrgård

Hofsnäs Herrgård

Hofsnäs Herrgård hade redan en hemsida men behövde ett lättare sätt för att uppdatera sidan och hålla informationen fräsch.

Detta gjordes genom att bygga om sidan till WordPress och därefter skapa en design som efterliknade originalet.

Hela sidan kan uppdateras via administrationspanelen i WordPress.

Sidan är även länkad till deras Facebookkonto så att varje nyhet de skriver på hemsidan även läggs in helt automatiskt på deras Facebooksida.

 

Besök hemsidan

Eptom

Eptom

Eptom Bygg & Fastighet är ett fastighetsförvaltnings företag i Norrköping. Kunden behövde en hemsida som besökare lätt kunde navigera igenom och hitta den information de behövde.

Hemsidan har försäljning, offertförfrågan och ett kontaktformulär i sidfoten för att besökare snabbt och enkelt skall kunna skicka en fråga.

Besök hemsidan