Tranemo-Info

Tranemo-Info

Tranemo-Info.se är en hemsida för Tranemoinvånare som kan så lätt som möjligt se vilka öppettider samtliga affärer i samhället har.

Uppkommande nyheter listas likaså eventuella erbjudanden. Hemsidan är responsiv och kan besökas utav alla plattformar.

 

Besök hemsidan

Europaloppis

Europaloppis

Europaloppis är en sida som endast skall visa vilket sortiment företaget har till försäljning i befintlig butik. Hemsidan är uppbyggd med Prestashop för att förenkla en eventuell överfång till fullskalig webbutik.

 

Besök hemsidan

Träningsverket

Träningsverket

Traningsverket.org är en hemsida till en ideell förening för ett gym i Tranemo. Gymmet består utav ca 100 medlemmar som lätt skall kunna navigera sidan för att se senaste nyheterna och se eventuella ändringar.

 

Sidan är responsiv och fungerar på samtliga plattformar. Den är även synkad med Facebook så alla nyhetsuppdateringar sker samtidigt på Träningsverkets Facebook-sida.

 

Besök hemsidan

Tillbehörskungen

Tillbehörskungen

Tillbehörskungen är en webbutik skapad med Prestashop, kundens förfrågan var att skapa en responsive design.

Designen utvecklades även till att göra kundkorgen så effektiv som möjligt genom att låta kunder göra hela utcheckningen via en sida, för att snabba på hela köpet.

Besök hemsidan

Best1

Best1

Best1 är en webbutik uppbyggd i Prestashop med en fullt responsive design för att se till att inga kunder missas för att sidan inte fungerar i just den upplösningen dom besöker den i.

 Besök hemsidan